5 filme de groază pe Netflix pe care să le vezi de Halloween
Acasă » 5 filme de groază pe Netflix pe care să le vezi de Halloween

5 filme de groază pe Netflix pe care să le vezi de Halloween

Știu că a devenit clișeică și puțin stupidă chestiunea asta cu Halloween-ul, dar dacă ai deschis acest articol, sigur ești interesat/ă de subiect, așa că am listat mai jos cinci filme de groază pe care le găsești în această perioadă pe Netflix.

Îți las la fiecare și trailer-ul, în cazul în care descrierile nu sunt prea convingătoare.

5 filme de groază Netflix Originals care s-ar putea să-ți placă

1. His House

Un tânăr cuplu reușește să scape cu bine din Sudanul de sud răvășit de război și se refugiază în Marea Britanie. Aici, cuplul primește o locuință, dar află în scurt timp că acea casă ascunde niște secrete odioase.

2. The Binding

O femeie încearcă să-și salveze fiica de un blestem îngrozitor după ce merge să-și cunoască viitoarea soacră în Italia. Ce să faci…nu degeaba s-o plânge atâta lume că soacrele aduc ghinion.

3. Cadaver

Într-un viitor ipotetic și postapocaliptic răvășit de foamete, o familie (părinții și fetița lor) ia parte la un eveniment caritabil în cadrul unui hotel, dar descoperă că lucrurile nu sunt ceea ce par pe măsură ce tot mai mulți oameni dispar.

4. Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Un grup de tineri care suferă de noua boală a secolului – adică dependența de tehnologie – merge într-o tabără de reabilitare în mijlocul naturii, dar în pădurea de acolo domnește o forță malefică și sinistră care intenționează să-i treacă pe offline pe veci.

5. The Day of the Lord

Un fost preot, încă bântuit de păcatele din trecut, este aruncat din nou în vâltoarea tenebrelor atunci când un prieten îi cere să-i ajute fiica posedată.

Toate aceste filme de groază pe care le-am menționat mai sus au la bază „rețeta” filmelor horror americane – în fond, sunt realizate prin colaborare cu Netflix – dar sunt, să zicem așa… „regionale”.

M-am gândit că ar fi bine ca anul acesta să dăm o șansă și filmelor realizate în afara spațiului american, chiar dacă Halloween-ul este o sărbătoare atribuită acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.