5 filme horror de văzut pe HBO Go de Halloween
Acasă » 5 filme horror de văzut pe HBO Go de Halloween

5 filme horror de văzut pe HBO Go de Halloween

Ce fel de Halloween ar mai fi acela dacă nu te uiți măcar la un film de groază? Dacă nu mai ești la curent cu noutățile și vrei niște sugestii, mai jos o să vezi listate cinci filme horror pe care le poți viziona pe HBO Go dacă ești abonat.

La finalul articolului este și un link către articolul cu cinci filme de groază de pe Netflix.

Filme horror de văzut pe HBO Go măcar în noaptea de Halloween

1. Insula fanteziilor/Blumhouse’s Fantasy Island

Cu toții avem visuri care am dori să devină realitate. Unii își doresc chiar să ajungă pe o insulă de vis. Dar cum ar fi dacă ai avea toate astea la un loc? În acest film, pe o insulă tropicală feerică, o stațiune de lux face ca fiecare vis să devină realitate. Dar totul e doar un miraj fiindcă în realitate, visurile sunt, de fapt, coșmaruri.

2. It: capitolul 2/It: Chapter 2

Acesta este continuarea Primului Capitol, evident, deci va trebui să-l vezi întâi pe-acela. A doua parte continuă povestea dintr-un remake destul de reușit. În acesta au fost incluși actori precum Jessica Chastain și James McAvoy.

3. Blestemul/The Grudge

Abia mutată într-un nou oraș împreună cu fiul ei, după moartea soțului, o femeie care lucrează ca detectiv primește de elucidat un caz special de multiplă omucidere. Aparent, o tânără casnică și-ar fi ucis întreaga familie, dar detectivul află că este un caz mult mai complex și mai straniu pe măsură ce descoperă că locul crimei a fost blestemat de un spirit malefic.

4. Experimentul Belko/The Belko Experiment

Dacă ai o viață de corporatist/ă, acesta e un horror pentru tine. 80 de angajați ai unei companii sunt implicați într-un joc mortal la birou, ei fiind simpli pioni ai unei voci care le spune că doi muncitori trebuie uciși în 30 de minute. Altfel… intuiești ce s-ar putea întâmpla. Și uite așa, colegul/colega de țigară devine dușman…sau de ce nu…aliat…cel puțin temporar.

5. Blestemul femeii care plânge/The Curse of La Llorona

Face parte din universul cinematic Conjuring și se bazează pe o legendă hispanică. Cu mult timp în urmă, o femeie și-a ucis propriii copii cu sânge rece. Drept pedeapsă, a fost blestemată ca sufetul ei să se chinuie pe tărâmul celor vii. De atunci, La Llorona a devenit un spirit malefic, un prădător de copii și se spune că oricine îi aude plânsul în noapte…este ultimul lucru pe care îl v-a mai auzi vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.