tom ellis lucifer tom ellis filme
Pagina principală » 6 filme și seriale cu Tom Ellis, altele decât Lucifer

6 filme și seriale cu Tom Ellis, altele decât Lucifer

Am observat că serialul Lucifer este în topul celor mai vizionare producții de pe Netflix, mai ales sezonul 5. Meritul îi revine, evident, actorului Tom Ellis, care interpretează rolul principal.

Prin urmare, cred că ar fi utilă o scurtă listă cu alte câteva filme și seriale în care poți să-l mai vezi pe-acest actor.

Dacă nu mă înșel, rolul care l-a propulsat în topul celebrităților internaționale este cel din serialul american Lucifer, dar nu cred că este singurul pentru care a primit atâtea aplauze.

Filme în care poți să-l (re)vezi pe Tom Ellis, din Lucifer

Isn’t It Romantic/Cât romantism!

Este o comedie romantică lansată de Netflix în 2019. Tom nu are un rol de prim rang în film, dar este interesant de urmărit.

Buy Borrow Steal/ Cumpăr, închiriez bărbat

Tot o comedie, dar din 2008. În rolul principal este Georgina (Heather Graham), o londoneză care află că ceasul său biologic îi mai oferă doar o lună pentru a concepe un copil. Disperată să devină mamă, Georgina e pe cale să dezlănțuie un adevărat dezastru.

Buffalo Soldiers/Bișnițari în uniformă

E un film de comedie neagră, dar în același timp și unul de război. Acțiunea urmărește faptele necinstite ale unui grup soldați americani trimiși în Germania de Vest, în 1989, când căderea Zidului Berlinului era iminentă.

Seriale în care apare și Tom Ellis (altele decât Lucifer)

Merlin

Da, acel vrăjitor Merlin din legenda prințului Arthur. Este un serial britanic de aventuri fantastice care urmărește perioada de tinerețe a lui Merlin, când era un simplu servitor al lui Arthur.

The Secret of Crickley Hall

După dispariția fiului lor, Eve și Gabe Caleigh se mută într-o locuință nouă, dar curând cuplul se confruntă cu tot felul de fenomene inexplicabile, dar care par să aibă legătură cu fiul lor. Aici, Tom Ellis are un rol important.

The Fades

Un adolescent pe nume Paul este bântuit de coșmaruri pe care nimeni nu le poate explica. De parcă asta n-ar fi suficient, Paul începe să vadă spirite și e singurul care are o asemenea abilitate. Situația se complică atunci când întâlnește un spirit răzbunător care găsește o modalitate de a redeveni om și plănuiește să aducă la viață toate spiritele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.