Când apare partea 2 din Lucifer sezonul 5 + detalii despre următoarele episoade
Pagina principală » Când apare partea 2 din Lucifer sezonul 5 + detalii despre următoarele episoade

Când apare partea 2 din Lucifer sezonul 5 + detalii despre următoarele episoade

Mă uit în clasamentul top 10 de pe Netflix și văd că acest serial încă este printre cele mai vizionate producții. Ca atare, m-am gândit să caut detalii despre când apare partea 2 din Lucifer sezonul 5, în caz că e cineva interesat. Și cred că sunt destui.

Atenție! Dacă încă n-ai văzut cel de-al cincilea sezon, ar trebui să nu citești acest articol. Revino la el după ce vezi cele opt episoade pentru că s-ar putea să dezvălui unele detalii.

Când apare partea 2 din Lucifer sezonul 5

Dacă n-ar fi fost pandemia, admiratorii acestui serial s-ar putea să nu fi fost nevoiți să aștepte după cea de-a doua parte. Sau, chiar dacă sezonul 5 ar fi fost împărțit, perioada de așteptare ar fi fost mult mai scurtă.

Din ceea ce au vrut să dezvăluie producătorii, încă se lucrează la ultima parte, deci e imposibil să știm în acest moment o dată exactă.

Totuși, într-un interviu în cadrul podcastului Pilot TV, vedeta serialului, Tom Ellis, a oferit un mic hint despre când ar trebui să te pregătești pentru finalul sezonului 5:

„Următoarele opt episoade…nu sunt sigur când vor fi disponibile pentru că mai avem finalul [de terminat – n.r.]. Eram abia la calea jumătate [când au fost întrerupți de pandemie – n.r.]. Deci ne vom întoarce, începem cu asta și-apoi suntem gata să intrăm direct în sezonul 6. Sper că vom fi gata, îmi imaginez, pe la Crăciun sau pe la începutul anului viitor.”

Tom Ellis

Deci, în cel mai fericit caz, cea de-a doua parte din sezonul 5 ar putea să apară anul viitor, cu speranța că această criză globală nu se va complica și mai mult.

În plus, aș putea spune că a fost confirmat și cel de-al șaselea sezon.

Alte detalii despre partea 2 din Lucifer sezonul 5

Finalul primei părți te lasă cu șezutul în baltă, ca să mă exprim mai plastic, dar cred că ne-am obișnuit cu această tehnică de marketing prin care te face să vrei să consumi în continuare acel produs.

Intervenția directă (în sfârșit…) a lui Dumnezeu care oprește cearta din Lucifer, Mihail și Amenadiel ar trebui să ridice acțiunea și conflictul dintre protagoniști la un nou nivel.

Din câte am citit prin presa străină, ultima parte va avea tot opt episoade, iar unul dintre ele va fi un musical. Cumva, va fi păstrată o oarecare simetrie între cele două părți. Așa cum în prima a fost un episod noir (care, după părerea mea, a fost mai degrabă de umplutură, dar, totuși, necesar pentru că a răspuns la unele întrebări), și a doua parte va avea un episod special.

Iată și cum se vor numi următoarele opt episoade:

  • Family Dinner;
  • Bloody Celestial Karaoke Jam (acesta va fi episodul muzical);
  • Resting Devil Face;
  • Daniel Espinoza: Naked and Afraid;
  • A Little Harmless Stalking;
  • Nothing Lasts Forever;
  • Is This Really How It’s Going To End?;
  • A Chance at a Happy Ending.

Cele mai importante informații le-am găsit aici.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.