Când apare Rick and Morty sezonul 4 partea 2 și cu ce ne va mai surprinde
Acasă » Când apare Rick and Morty sezonul 4 partea 2 și cu ce ne va mai surprinde

Când apare Rick and Morty sezonul 4 partea 2 și cu ce ne va mai surprinde

Acest articol este pentru un un anumit public țintă. Rick and Morty nu e un serial „gustat” de toată lumea, deci trebuie să fim înțelegători. Cred că în acest moment este unul dintre cele mai urmărite seriale animate din lume.

Din lumea cu acces la internet și alte „fițe”, evident, pentru că sunt sute de mii, poate chiar milioane de copii în restul lumii care n-au acces la așa ceva. Din păcate. Pentru noi, ceilalți, însă, există o veste bună. Foarte curând va fi lansată partea a doua din cel de-al patrulea sezon.

Rick and Morty se întorc cu restul din sezonul 4

Mă întreb unde l-au ținut până acum. Într-un laborator, într-o eprubetă, în…? Mai bine să nu știm. Astfel de detalii pot cauza probleme la stomac. Fanii serialului știu la ce mă refer.

Al patrulea sezon din Rick and Morty a fost așteptat ca pâinea caldă de un public al naibii de numeros. Dar nu mică a fost dezamăgirea unora când au văzut că au fost doar cinci episoade.

Adevărul este că Rick și Morty, cu toate că nu este înțeles de toată lumea, e un serial care se realizează foarte greu. Iar aici nu mă refer la partea de imagine, sunet etc. E vorba de scenariu. Citeam de curând pe Reddit despre cum o mulțime de admiratori ai acestei animații se chinuie să înțeleagă glumele personajelor.

rick and morty

Unii spun că-ți trebuie un IQ peste medie, alții îi contrazic…știi cum e pe rețelele sociale. Fiecare crede că e expert. Ideea e că, în ciuda faptului că a devenit un fenomen de masă, serialul animat este (sau a fost) în esență unul mai…elitist.

Trebuie să fii oarecum familiar cu diverse subculturi postmoderne, cu cinematografia SF ș.a.m.d. În general, trebuie să fii un om „umblat” pe internet, ca să mă exprim cât mai clasic, dar adaptat la profilul prezentului.

De aceea, cei mai mari fani ai serialului sunt copiii și adolescenții, cu toate că serialul este mai mult pentru adulți.

Așa…și când apare partea a doua a sezonului 4?

Păi, cam într-o lună. Mai exact, cei de la Adult Swim ne-au spus că premiera va avea loc pe 3 mai, dar la americani va fi livrat câte un episod pe săptămână, cum se întâmplă la noi cu HBO Go. Cel puțin asta am citit prin diverse publicații, inclusiv pe gamspot.com.

Dar ghici ce! Partea a doua din sezonul 4 va avea tot cinci episoade. Na, ia-o pe-asta! Totuși, nu cred că-i ceva surprinzător. În afară de primul sezon care a avut 11 episoade, în rest, toate au avut câte zece. Dar ce mai contează, fanii le-au savurat fără ezitare și urmă de remușcare.

În ceea ce privește noutățile, nu poți să te aștepți decât la alte poante, aventuri noi, situații penibile și/sau scârboase, personaje dubioase și tot așa. Deja ne-am obișnuit. Nu cred că Adult Swim ne va dezamăgi.

Dezamăgire s-ar putea să simțim cu privire la Netflix. Pentru ăștia care vrem să fim mai catolici decât Papa și să facem totul legal, va trebui să așteptăm să se înduplece Netflix-ul să ne dea și nouă restul de cinci episoade. Asta pentru că România nu prea are acces la Adult Swim. Până atunci, șezi blând ca Rick.

rick and morty

Te invit și pe pagina de Facebook, unde cu un Like afli mai ușor noutățile.