Ce seriale noi apar pe Netflix în octombrie 2020
Acasă » Ce seriale noi apar pe Netflix în octombrie 2020

Ce seriale noi apar pe Netflix în octombrie 2020

Dacă ai deschis acest articol, sigur ești interesat/ă ce seriale noi apar pe Netflix în octombrie. Luându-mă după promo-ul companiei, stă destul de prost la acest capitol.

N-aș zice că vine cu seriale fenomenale. De fapt, Netflix a început să producă în ultima vreme prea multe seriale. Începe o grămadă, dar nu prea le mai termină sau aștepți după următoarele sezoane atât de mult încât îți pierzi orice interes.

Am observat chiar un fenomen de canibalizare între propriile seriale. Nu apare bine unul nou, că în luna următoare apare altul și mai bun (în cazul fericit).

Dar să vedem ce primim luna asta.

Ce seriale noi Netflix Originals avem în luna octombrie

7 octombrie

To The Lake

Un serial SF rusesc despre o epidemie care decimează populația lumii. Clasic. Deloc inspirat după serialele americane.

9 octombrie

The Haunting of Bly Manor

Un horror care mă duce cu gândul la The Haunting of Hill House, dar de ce să continue acea poveste deja începută și chiar foarte apreciată de public? Nuu, hai să facem altul, doar credem în religia consumerismului, care promovează cantitatea, nu calitatea.

Deaf U

Un fel de docuserie despre niște tineri surdomuți.

13 octombrie

The Cabin with Bert Kreischer

Un reality show care-ți omoară neuronii doar dacă îi privești posterul.

16 octombrie

La Revolution

Un serial de istorie reimaginată, în care Franța secolului al XVIII-lea este devastată de o boală misterioasă care duce la o crâncenă confruntare între rebeli și aristocrați.

Someone Has To Die

Tot un serial istoric, dar a cărui acțiune se petrece în Spania anilor ’50.

Grand Army

Un fel de telenovelă cu și despre liceeni din prezent făcută mai degrabă pentru generațiile născute după anul 2000, singurele la care mai prind siropelile LGBTQ și ifosele de adolescentă instagramistă care suferă de Sindromul prințesei.

Pup Academy

Îți plac filmele/serialele cu căței vorbitori? Mda, nici mie, dar cei de la Netflix cred că da și îți dau acest serial care pare jenant chiar și pentru cineva cu multă imaginație. Sfat: vizionează-l fără sonor, de dragul cățeilor.

Dream Home Makeover

Pentru că tot urmează să ne bage iar covidul în casă pe toți, acest reality show e reclama capitalistă perfectă pentru magazinele de mobilă. Dacă vrei să-ți renovezi casa (din nou), acest show poate îți dă câteva idei.

23 octombrie

The Queen’s Gambit

Un serial care-i mai aduce pe cei de la Netflix cu picioarele pe pământ. Este despre o fată orfană cu o remarcabilă gândire care o transformă de la vârstă fragedă într-o șahistă genială. Acțiunea se petrece în anii ’50, când bărbații din așa-zisele lumi libere încă mai credeau cu aroganță și prostie că femeile nu pot face altceva cu mințile lor decât să se gândească la ei și să gătească.

Barbarians

Un serial istoric la prima vedere ceva mai interesant care explorează momentul confruntării dintre Imperiul Roman târziu și barbarii germanici care le-au dat multe bătăi de cap.

Seriale de pe Netflix care primesc sezoane noi

The Walking Dead – sezonul 10 (în sfârșit…) – 6 octombrie

Fast & Furious Spy Racers (animație Netflix Original) – sezonul 2 – 9 octombrie

Stranger (serial coreean Netflix Original) – sezonul 2 – 11 octombrie

Arrow – sezonul 7 (abia acum apare… nici nu știu dacă mai e cineva interesat) – 15 octombrie

Star Trek: Discovery – următorul episod pe 16 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.