Cobra Kai sezonul 3: data lansării și primul teaser surprinzător
Acasă » Cobra Kai sezonul 3: data lansării și primul teaser surprinzător

Cobra Kai sezonul 3: data lansării și primul teaser surprinzător

Cobra Kai sezonul 3: Netflix a dezvăluit data lansării și câteva secvențe din viitoarele episoade. Sezonul 3 vine mai curând decât m-aș fi așteptat și ne este confirmat faptul că sezonul 4 este în lucru.

Nu știu cât de popular a devenit acest serial cu și despre karate la noi. În general, în România actuală, un singur sport pe lume este cunoscut – fotbalul… „practicat” în mod profesionist în fața televizorului, pe canapea, cu berica pe burtică. A, și tenisul, când joacă Simona Halep.

Dar, având în vedere că e un serial cu bătăi, iar în România bătaia e ruptă din rai, Cobra Kai pare să aibă un număr generos de fani. Cel puțin, dacă e să mă iau și după căutările din Google.

Când apare sezonul 3 din Cobra Kai

În primul weekend al lunii octombrie am fost destul de plăcut surprins când am văzut primul teaser oficial publicat de Netflix despre cea de-a treia serie.

Sincer, mă așteptam să mai auzim ceva despre al treilea sezon abia peste un an. Dar nu. Netflix a confirmat că-l vom avea din 8 ianuarie 2021. Hai că nu mai e mult. Mie mi s-a părut mereu că ultimele trei – patru luni ale anului par să treacă fără să-ți dai seama.

Am atașat mai jos și clipul cu secvențele despre care am scris mai sus. Dar încă un lucru surprinzător este că producătorii lucrează deja la cel de-al patrulea sezon.

Probabil că dacă n-ar fi fost achiziționat de Netflix, serialul ar fi murit după primul sezon. Astfel, interesul publicului internațional a crescut spectaculos. Cam la fel cum s-a întâmplat cu La casa de papel.

Ce vom vedea în Cobra Kai season 3

Atenție! Dacă încă nu ai văzut serialul, s-ar putea să citești în rândurile următoare detalii din cel de-al doilea sezon.

Așa, revin. În cele 15 secunde de secvențe din cea de-a treia serie, ni se dă puțină speranță: Miguel trăiește. Se trezește din comă, dar încă nu putem ști dacă va mai fi în stare să lupte. Sau măcar să meargă vertical, pe propriile picioare.

Cert este că relația de rivalitate dintre Daniel LaRusso și Johnny Lawrence escaladează. Ura dintre ei pare să se intensifice, încă amândoi se simt vinovați pentru modul în care a degenerat situația.

Dar secvențele îl arată pe Johnny cu ochii învinețiți și peticit la frunte, semn că se va lua la trântă rău cu cineva. Paradoxal, nu cred că adversarul va fi LaRusso. Mizez pe faptul că este fostul său sensei, Kreese, care este și principalul antagonist și piaza rea în serial (lucrurile mergeau relativ bine până să apară Kreese).

De asemenea, se înrăutățește viața lui Robby, fiul lui Johnny. În teaser îl poți vedea îmbrăcat într-o uniformă de deținut și atent păzit de o matahală de gardian, semn că Robby va ajunge într-un centru de detenție pentru minori.

Pare că s-a ales praful de evoluția lui, tocmai când credeai că învățase să-și găsească propriul echilibru.

4 comentarii la „Cobra Kai sezonul 3: data lansării și primul teaser surprinzător”

    1. Deocamdată nu există informații oficiale despre ce se va întâmpla în al patrulea sezon. Nici în al treilea nu știm (doar intuim) pentru că nah…nici nu au apărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.