Filme Netflix în noiembrie 2020. Ce filme noi merită atenția ta
Acasă » Filme Netflix în noiembrie 2020. Ce filme noi merită atenția ta

Filme Netflix în noiembrie 2020. Ce filme noi merită atenția ta

Ai aici lista cu acele filme Netflix care vor fi disponibile din luna noiembrie. Le-am trecut, desigur, pe cele mai importante, adică acelea care mi-au sărit cel mai mult în evidență și care cred că merită menționate.

După cum probabil știi, de-a lungul lunii, Netflix va urca pe site și alte producții în afara celor anunțate. Dacă nu ți se pare nimic interesant din lista următoare, va trebui să urmărești periodic la ei pe site dacă apare altceva.

Interesant că pentru cei de la Netflix, Crăciunul vine mai repede anul acesta – adică (prea) multe filme cu și despre Crăciun. De fapt, nu doar la ei. Se simte așa o tendință hipstărească naivă de a dori să se sfârșească 2020 mai repede. De parcă ar exista vreun motiv să crezi că 2021 va fi diferit.

Așadar, să o luăm pe categorie, iar în cadrul fiecăreia, în ordine cronologică.

Filme Netflix Originals care apar în luna noiembrie 2020

3 noiembrie

Mother

Un film japonez inspirat dintr-o poveste adevărată despre o mamă cu muuulte probleme la „etaj” care își crește copilul astfel încât să fie dependent de ea, să fie doar în preajma ei și care-l ferește complet de lumea exterioară.

5 noiembrie

Operation Christmas Drop

Asistenta unui om politic cu influență este trimisă cu misiunea de a închide o bază Air Force americană, dar lucrurile iau o întorsătură diferită când femeia se îndrăgostește de căpitanul forțelor aeriene. E un film din categoria poveste siropoasă de Crăciun.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

De data asta, Netflix a preluat frâiele pentru noul film SpongeBob și s-ar putea să fie reușit (din perspectiva categoriei sale). Intriga poate fi rezumată astfel: când cel mai bun prieten al lui SpongeBob este răpit, protagonistul pornește într-o misiune de căutare până în abisul oceanului, misiune care se transformă într-o adevărată aventură.

6 noiembrie

Citation

O dramă bazată pe o poveste adevărată despre o studentă care are curajul să denunțe tentativa de viol a unui profesor popular.

11 noiembrie

What We Wanted

O dramă care are în prim-plan un cuplu căsătorit care dorește un copil, dar se confruntă cu probleme de infertilitate. Mariajul este pus la încercare într-o vacanță în Sardinia, iar conflictul escaladează prin prezența unei alte familii întâlnite în acea excursie.

13 noi

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Ar trebui să le spună cineva celor de la Netflix că abia în decembrie e Crăciunul? La prima vedere, Jingle Jangle e o poveste fermecătoare cu o atmosferă de Crăciun de basm despre un fabricant de jucării, despre trădare, dar și despre speranță. Îți las trailer-ul, e mult mai grăitor.

The Life Ahead

O dramă impresionantă încă din trailer: o supraviețuitoare a Holocaustului care are grijă de copii orfani ajunge să primească în grijă încă un copil. Unul special și cu probleme de atitudine. Unul care tocmai o tâlhărise în plină zi. Deși la început nu pare, între ei se va crea o legătură părintească greu de descris. Un citat din acest film e memorabil: „Umanitatea e doar o virgulă în marea carte a vieții”. Rolul principal e interpretat de Sophia Loren.

22 noiembrie

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Un film care nu-i pentru oricine pentru că este un musical. Pentru mine unul sigur nu e. Protagonista este însă celebra artistă Dolly Parton.

24 noiembrie

Notes for My Son

Este o dramă bazată pe povestea adevărată a unei mame bolnave de cancer în fază terminală și mesajul ei pentru fiul său. Un mesaj despre viață, moarte și iubirea maternă pe care să și-o amintească atunci când va fi mai mare.

25 noiembrie

Christmas Chronicles 2

Anul acesta, Netflix vine cu partea a doua din Christmas Chronicles. Acum, fetița din primul film este adolescentă, iar Moșul (Kurt Russell) se confruntă cu o mare problemă: unul dintre elfii săi plănuiește să distrugă Crăciunul (cred că această intenție a devenit deja un clișeu în filmele despre Crăciun).

24 noiembrie

Hillbilly Elegy

Un apel telefonic urgent îl determină pe un student la Drept din Yale (SUA) să se întoarcă în orașul natal, Ohio, unde cade într-o profundă introspecție cu privire la ultimele trei generații din familia sa iar trecutul e pe cale să-i schimbe viitorul.

27 noiembrie

Don’t Listen

Un film horror promițător. Netflix pare să șovăie între atmosfera de Halloween și cea de Crăciun în luna noiembrie. Mă întreb dacă în decembrie vom avea filme despre Paște. Don’t Listen însă e destul de sinistru: după ce își pierde copilul în împrejurări stranii în noua locuință, o femeie începe să audă strigăte de ajutor fantomatice și cere ajutorul unui reputat investigator de cazuri paranormale.

Alte filme Netflix care apar în noiembrie

Documentare

 • Shawn Mendes in Wonder (documentar despre un artist din lumea muzicii) – 23 noiembrie

Horror

 • Halloween (2018) – 22 noiembrie
 • Slender Man (2018) – 10 noi
 • The Little Stranger (2018) – 14 noiembrie
 • The Reef (2010) – 15 noiembrie

Comedie

 • Night School (2018) – 4 noiembrie
 • Midnight at the Magnolia (2020) – 5 noiembrie
 • Johnny English Strikes Again (2018) – 25 noiembrie

Dramă

 • Life Itself (2018) – 6 noiembrie
 • Trust (2010) – 15 noiembrie
 • First Man (2018) – 18 noiembrie
 • Papillon (2017) – 20 noiembrie
 • Searching (2018) – 24 noiembrie
 • Leave No Trace (2018) – 25 noiembrie

SF

 • The Divergent Series: Insurgent (2015) – 15 noiembrie

Thriller

 • Before I Go To Sleep (2014) –15 noiembrie
 • Kidnap (2017)15 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.