lucifer sezonul 5 partea 2
Acasă » Am aflat când apare Lucifer sezonul 5 partea 2

Am aflat când apare Lucifer sezonul 5 partea 2

Avem, în sfârșit, confirmarea datei când va fi lansată partea a doua din Lucifer sezonul 5. Sau Lucifer sezon 5 B, cum i se mai spune pe atotputernicul și omniprezentul internet.

Acesta este un scurt articol destinat unui anumit public țintă, adică admiratorilor (sau fanaticilor) acestui serial, deci nu te speria dacă ai „aterizat” din greșeală sau curiozitate aici pentru că ai zărit numele necuratului. Dar, cel mai probabil, cei care îl citesc știu despre ce este vorba.

Partea a doua a sezonului 5 din Lucifer vine mai curând decât am fi crezut

În ciuda faptului că încă suntem în plină pandemie, se pare că producția anumitor seriale nu a fost chiar atât de afectată. Iar serialul din discuție este unul dintre exemple.

Știrea a fost confirmată chiar și de Netflix România, deci nu pare cacealma. Scurt rezumat, în caz că nu mai știi ce s-a întâmplat: sezonul 5 a fost împărțit în două capitole, primul având opt episoade. Acțiunea a luat o întorsătură interesantă, mai ales că unii ne așteptam să fie finalul poveștii, având în vedere că Lucifer se întorsese în iad pentru a-și îndeplini pentru eternitate osânda și pentru a pune capăt răzvrătirii demonilor. Știi cum se spune, când pisica nu-i acasă…

Sacrificiul sau tristul compromis pe care eroul principal l-a făcut, acela de a renunța la o viață împlinită de semi(muritor) alături de adevărata sa iubire nu a fost trecut cu vederea. Oarecum… așa că la finalul primei părți din sezon, am asistat la o reuniune violentă a familiei cerești. Adevărata intrigă a poveștii a fost chiar în episodul 8 când, în sfârșit, își face apariția însuși Dumnezeu, ca să oprească jumulirea de fulgi dintre frați.

Deci când apare Lucifer sezonul 5 partea 2?

Printr-o mulțime de publicații străine și pe pagina de Facebook a Netflix România scrie că partea a doua va apărea pe 28 mai anul acesta. Am inclus mai jos și dovada.

Mda, mai sunt încă două luni până atunci, dar măcar o să-l poți vedea. Iată și cum se vor numi următoarele opt episoade:

  • Family Dinner;
  • Bloody Celestial Karaoke Jam (acesta va fi episodul muzical);
  • Resting Devil Face;
  • Daniel Espinoza: Naked and Afraid;
  • A Little Harmless Stalking;
  • Nothing Lasts Forever;
  • Is This Really How It’s Going To End?;
  • A Chance at a Happy Ending.

Am scris mai multe detalii în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.