Pagina principală » Recomandări filme » Top filme acțiune

Top filme acțiune

În top filme actiune se încadrează o varietate de producții cinematice. În prezent, aproape toate împrumută din caracteristicile acestui gen cinematografic, chiar și desenele animate, dar încă rămâne un gen distinct și le recunoști dintr-o mie.

În Top filme actiune scriu despre acele pelicule care abundă de scene spectaculoase, aproape stereotipice, cu împușcături, bătăi, urmăriri de mașini, explozii, cascadorii și așa mai departe. Sigur ai văzut măcar o dată în viață un film de acest fel.

Practic, eu am crescut cu ele. La sfârșitul anilor 1990, dar mai ales la începutul anilor 2000, televiziunile românești au fost invadate de astfel de filme. Cam atunci au făcut românii „cunoștință” cu Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise sau Jackie Chan. Curând, acești actori vor deveni niște legende și cu toții ne vom aminti cu nostalgie de filmele lor pe care acum, de altfel, le cam criticăm sau spunem că ne-am plictisit de ele. Ah, era să-l uit pe Bruce Lee. El chiar este o legendă și consider că va ocupa mereu un loc special în această categorie, la momentul potrivit.