Acasă » Recomandări seriale

Recomandări seriale

Am ales să restrâng această categorie la doar trei subcategorii, axându-mă doar pe acele seriale care se bucură de cea mai multă popularitate în rândul publicului larg. Am ales să nu o împart în subcategorii atât de variate precum filmele, întrucât serialele tind spre o combinare a genurilor.

Un serial poate să cuprindă cu mai multă ușurință o multitudine de genuri datorită extinderii acțiunii pe un număr de episoade aproape nelimitat, în funcție de subiect, de buget, de succes și de inspirația realizatorilor. Din acest motiv, nu am împărțit categoria Recomandari seriale în subcategorii după genuri, dar nu înseamnă că va fi lipsită de consistență.

Numărul foarte mare de personaje ajută un serial să devină o poveste deosebit de complexă, precum acele romane-fluviu care continuă firul poveștii în funcție de bunul plac al scriitorului sau, de ce nu, după preferințele cititorilor. Astfel, episoadele aceluiași serial trec de la momente de dramă sau groază, la scene de acțiune sau comedie.

În ultimii ani, serialele nu s-au mai ghidat după preferințele publicului, iar realizatorii au preferat mai degrabă să surprindă. Dar, după cum probabil ai văzut la Game of Thrones, finalul n-a fost deloc o surpriză plăcută.