Seriale Netflix în noiembrie 2020. Ce seriale noi poți să vezi
Acasă » Seriale Netflix în noiembrie 2020. Ce seriale noi poți să vezi

Seriale Netflix în noiembrie 2020. Ce seriale noi poți să vezi

Iată și lista de seriale Netflix noi care devin disponibile din luna noiembrie 2020. M-am axat mai mult pe serialele realizate de companie pentru că oricum Netflix este cam singura care își permite în această perioadă să sfideze pandemia.

Seriale Netflix Originals disponibile din noiembrie

3 noiembrie

Record of Youth

Doi actori și o machieuză se luptă să-și împlinească visurile, dar lumea reală nu le pune pe tavă tot ceea ce au nevoie și se confruntă cu obstacole. Este un serial coreean care pare să oglindească lumea contemporană, în special societatea coreeană care nu este chiar atât de roză cum am fi tentați să credem.

4 noiembrie

Love & Anarchy

Este o comedie romantică suedeză care n-o să dea pe nimeni pe spate. Dar, dacă tot sunt mulți obsedați de „modelul suedez” în ultima vreme… Pe scurt, este vorba despre o consultantă căsătorită și un IT-ist care intră într-un joc al flirtului foarte păgubos care pune la încercare normele sociale, dar îi face până la urmă să-și reevalueze viețile.

5 noiembrie

Paranormal

După ce un specialist hematolog, sceptic din fire, se confruntă cu o serie de evenimente inexplicabile prin argumente științifice, o ia pe calea investigațiilor paranormalului. Un fel Doctor Strange sau ceva de genul…

Carmel: Who Killed Maria Marta?

O docuserie interesantă pentru pasionații de filme/seriale polițiste. O femeie este găsită decedată în propria cadă. Primul indiciu evident – o pată de sânge lângă acea cadă. Soțul ei crede că femeia a avut un accident, dar rezultatul autopsiei spune altceva.

10 noiembrie

Dash & Lily

Un serial de Crăciun lansat în noiembrie la care poți să te uiți dacă te plictisești grav de-ți vine să te urci pe pereți. E vorba despre o idilă dintre un tip foarte cinic pe nume Dash și o tipă extrem de optimistă pe nume Lily.

11 noiembrie

The Liberator

O animație promițătoare despre niște soldați care devin eroi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Trial 4

O serie documentară foarte interesantă despre injustiția din SUA. Acuzat în adolescență pentru uciderea în 1993 a unui polițist din Boston, Sean K. Ellis se luptă pentru a-și dovedi nevinovăția și expune corupția și rasismul sistemic din interiorul poliției americane.

13 noiembrie

The Minions of Midas

Un editor milionar primește într-o zi un mesaj scris prin care este șantajat. Decizia lui poate însemna viață sau moarte. Serialul este inspirat după o poveste de Jack London, dar acțiunea este plasată în Madridul contemporan.

Alte seriale noi disponibile din noiembrie

A Lion in the House – scurt serial documentar – 10 noiembrie

The Nokdu Flower (dramă coreeană) – 10 noiembrie

Seriale Netflix care primesc sezoane noi în noiembrie

Trapped – sezonul 2 – 7 noiembrie

Undercover (serial original Netflix) – sezonul 2 – 9 noiembrie

The Crown (serial original Netflix) – sezonul 4 – 15 noiembrie

Great Pretender (anime original Netflix) – sezonul 2 – 25 noiembrie

Virgin River (serial original Netflix) – sezonul 2 – 27 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.