lucifer-serial
Pagina principală » Primele detalii din Lucifer sezonul 5 partea 2 (VIDEO)

Primele detalii din Lucifer sezonul 5 partea 2 (VIDEO)

A fost publicat primul trailer oficial pentru Lucifer sezonul 5 partea 2. Nu mai este mult până la premieră, iar dacă te numeri printre fanii serialului, în acest articol găsești atașat video-ul mult așteptat.

Trebuie să recunosc că serialul a devenit puțin exagerat de aberant pe-alocuri din punctul meu de vedere, dar trebuie luat ca atare. Eu tot continui să-i dau atenție mai mult din curiozitate.

Lucifer sezonul 5 partea 2: se anunță multe clișee și momente plictisitoare, de umplutură

Sincer, m-aș fi așteptat să fie ceva mai epic, dar după cum a fost prezentată partea a doua în doar două minute, cred că o să fie cam dezamăgitoare. Motivul? E mult prea previzibil ce-o să se întâmple.

Prima parte a sezonului 5 s-a terminat cu răfuiala dintre cei trei frați (Luci, Mihail – fratele geamăn și Amenadiel). Și… Maze. E și ea pe-acolo. Dar tocmai când bătaia devenea mai interesantă, s-a pogorât Tatăl Ceresc pe pământ ca să-i potolească pe copiii săi nătângi și ranchiunoși.

Și se pare că Dumnezeu, rol interpretat de actorul Dennis Haysbert, are de gând să rămână o vreme printre muritorii din serial, vreo opt episoade mai exact. După cum am mai relatat și în alte două articole precedente, adică aici și aici, asistăm la un fel de reuniune de familie. Una care nu e bine-venită de protagoniști.

Este șansa lui Lucifer de a redresa relația cu cel care i-a schimbat destinul pentru totdeauna

Timp de patru sezoane și jumătate, l-ai tot văzut pe Lucifer ocărându-l pe Tatăl său pentru că l-a osândit și pentru că pare indiferent față de nedreptățile pe care și le fac oamenii unii altora.

Din secvențe ne dăm seama că protagonistul are, în sfârșit, șansa de a-și exprima nemulțumirea. Dar, cum încurcate sunt căile Domnului, aflăm că de fapt, Tatăl Ceresc intenționează să se pensioneze (măi, să fie…!) și prin urmare vrea să lase lumea moștenire celui mai merituos dintre fiii săi. Și evident, conflictul dintre Lucifer și Mihail escaladează pentru că amândoi sunt principalii competitori.

Acum, eu mă retrag, dar las video-ul de mai jos să spună mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.