Premiera la Wonder Woman 2 a fost iar amânată. Când apare în cinema

Premiera la Wonder Woman 2 este amânată pentru a patra oară. Dacă mă întrebi pe mine, eu deja mi-am cam pierdut răbdarea cu jocurile acestea de dragul profitului.

Barosanii studiourilor de filme încă își mai imaginează că vor mai putea să încaseze sumele colosale de altă dată dacă manipulează niște gloate să riște în plină pandemie să se îmbolnăvească în cinematografe pentru a se holba la filmele lor.

Nu ți se pare că în ultimii ani marile corporații au început să abuzeze puțin cam mult de autoritatea lor obținută datorită clienților?

Cea mai interesantă parte în toată această situație penibilă este că Warner Bros. nici măcar nu s-a străduit să argumenteze de ce a amânat iar premiera. Nu știu, orice argument, de exemplu că a mâncat câinele serverul unde e ținut filmul sau ceva de genul…

Când va ajunge Wonder Woman 2 în cinematografe (probabil)

Bineînțeles că totul se rezumă la biștari. Dacă la începutul anului multe filme au fost amânate din cauză că s-au închis cinematografele și riscul era prea mare (riscul e mai mare acum, dar deja ăsta e alt subiect și oricum văd că nu e nimeni deranjat până n-o pățește), dar acum, strategia stă în momentul oportun când poți să storci cât mai mulți bani și deci, trebuie să eviți concurența.

În cele aproape patru luni care au mai rămas din 2020, urmează să fie lansate câteva filme foarte așteptate de public. Unul deja a fost lansat și da, mă refer la Tenet.

Wonder Woman 1984 va avea premiera pe 25 decembrie 2020. Inițial ar fi trebui să apară pe 2 octombrie.

După cum probabil știi, rivala DC este Marvel, iar aceasta din urmă ar trebui să lanseze pe 6 noiembrie Black Widow. Nu știu ce-o fi în capul celor de la Warner Bros., dar pesemne că vor să joace cartea „lasă-te așteptat atunci când ești dorit. În felul ăsta, vor fi și mai disperați.” Adică e tot un fel de exploatare a propriului public.

Și nu e Crăciunul o zi memorabilă pentru a vedea unul dintre cele mai așteptate filme din an? Gândește-te doar câți copii vor vrea să-i ducă Moșul la mall s-o vadă pe Femeia Fantastică.

Oricum, nu m-aș grăbi să-mi fac speranțe. L-au amânat deja de patru ori, de ce să nu încerce de cinci, de șase sau de șapte ori dacă își imaginează că din asta ies mai mulți bani?

Aici ai sursa inițială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.